palavre

AVETI ACCES LA CHAT SI LA MAI MULTE INFORMATII DACA VA INREGISTRATI

AcasaPortal**CalendarGalerieFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Reumatismul - Exista remedii?
Joi Dec 08, 2011 10:35 am Scris de roricaa

» Infiintare firme si consiliere GRATUIT prin FONDURI EUROPENE
Mar Iul 12, 2011 11:08 am Scris de Vizitator

» Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria
Vin Mai 13, 2011 6:56 pm Scris de Vizitator

» Muzica evenimente
Lun Mai 09, 2011 5:34 pm Scris de vladstoica

» Senzaţional: 5 soluţii ca să scapi de cearcăne
Sam Apr 23, 2011 2:07 pm Scris de Admin

» Paște reușit: 10 sfaturi pentru doamne
Sam Apr 23, 2011 2:06 pm Scris de Admin

» Cel mai mare Gheorghe al românilor
Sam Apr 23, 2011 1:58 pm Scris de Admin

» Vezi cum pică Paştele până în 2020!
Sam Apr 23, 2011 1:56 pm Scris de Admin

» Violentele din Egipt = Inceputul celui de-al III-lea razboi mondial?
Dum Mar 13, 2011 11:35 am Scris de Admin

Forum
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automata: 
:: Mi-am uitat parola
TRAFIC

Impartiti | 

Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admi
Admi

Data de inscriere: 23/05/2010

MesajSubiect: Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria   Mar Feb 22, 2011 6:29 pm

Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint?
Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?
Pina cind vor pingari si vor necinsti trupurile,sufletele si vietile lor?Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul,sa nu indeplineacsa poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfint?
Ridica-te Stapina Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptindu-ne pe cararile mintuirii,ca sa dam mereu marire lui Dumnezue.Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamintul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,pentru orfani,bogati,saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti,pentru credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre,sa iubim Biserica,sa ne spovedim adesea,sa renuntam la pacate,vicii si necredinta.Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blindului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atit de mult de vrajmas.
Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele(rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului)
Slava Tatului si Fiului si Sfintului Duh in vecii vecilor.Amin.
__________________________________________________________________________________
Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi,timp de zece zile consecutive.Zece exemplare din aceasta rugaciune vor fi depuse zilnic intr-o biserica sau date la crestini prezenti din biserica.
La sfirsitul zilelor dai o pine,o luminare si pomelinicul familiei la altarul unei biserici.
Dai de pomana la un sarac din biserica: o sticla de ulei,1 kg de faina,1 kg fructe si ce te mai lasa inima si spui:
“In cinstea Maicii Domnului”
Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://palavre.expressforum.org
raluk
Vizitator

MesajSubiect: sal   Vin Mai 13, 2011 6:56 pm

si eu am facut aceasta rugaciune,akm 1 an...trecuse 1luna de cand o terminasem cand dorinta,dak pot sa i zic asa,mi sa indeplinit!uitasem ce e drept de ea pana intr o zi cand o matusa ma sunat sa mi spuna ca a zis o rugaciune si dorinta i sa indeplinit..mi am dat seama ca este acceasi rugaciune!rugativa cu incredere caci dumnezeu ne aude rugaciunile si ne ajuta mai devreme sau mai tarziu
Sus In jos

Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Subiecte similare

-
» Rugaciune catre Sfantul Nectarie
» Maria- mama lui Catalin
» MARIA
» Declaratia unui matematician catre iubita sa
» scrisoarea unui bebelus catre mama sa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum