palavre
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Chiftele de post

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Chiftele de post

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Iun 01, 2010 12:24 pm

Ingrediente
chiftele de post:



2 cartofi (aprox. 250 g)
200 g ciuperci
2 - 3
linguri orez
1 ceapa
1/4 - 1/2 legatura marar
1/4 - 1/2
legatura patrunjel
3 linguri faina
sare, piper, faina si ulei
pentru prajit






Modul de preparare a
retetei:

Se pun la fiert cartofii si orezul.
Nota
retete-mancare.ro
: orezul se va fierbe separat, in putina apa
sarata, 20 - 30 minute - pana cand orezul este foarte bine fiert si apa a
scazut aproape complet. Folositi orez romanesc care se leaga la fiert:
deoarece reteta este fara oua, compozitia trebuie sa se lege exclusiv
datorita amidonului din orez, cartofi si faina.
Ceapa se caleste in
ulei. Se adauga ciupercile taiate, 1/2 lingurita de sare si se lasa sa
scada bine.
Se prepara un piure din cartofii pasati, in care se
inglobeaza ceapa si ciupercile calite, patrunjelul tocat. Observatie
retete-mancare.ro
: In acesta compozitie se va amesteca orezul fiert
si, daca este necesar, 3 linguri de faina.
Daca doriti un amestec mai
omogen, puteti folosi un mixer pentru a prepara compozitia de chiftele
de post. Se potriveste compozitia de sare si piper, se poate adauga si o
lingura de boia dulce.
Din aceasta compozitie se formeaza cu
mainile umezite chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei
incins.
avatar
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum