palavre
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Gogosari Copti cu Usturoi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Gogosari Copti cu Usturoi

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 17, 2010 5:41 pm

Ingrediente:




Pentru 2 borcane de 400 ml :

-1 kg gogosari rosii, curatati
-6 catei de usturoi
-150 ml otet alimentar de 9 grade
-2 linguri zahar
-10-15 boabe piper negru
-2 lingurite boabe de mustar
-cateva frunze de telina
-sare grunjoasa

Preparare:




Spalati si puneti la uscat borcanele, incalziti cuptorul. Spalati
gogosarii, stergeti-i de apa, taiati-i in doua si curatati-i de seminte
si cotor. Bucatile obtinute, taiati-le din nou in jumatati.

Puneti sferturile de gogosari intr-o tava si dati la cuptorul incins, la
foc potrivit, spre mic, pentru 5-10 min, sau pana ce se coc.
Scoateti-i, presarati-i cu putina sare si lasati-i intr-un vas acoperit
cu un prosop de bucatarie umed, pana se racesc.

Intre timp, curatati si taiati feliute, usturoiul. Curatati de coaja
gogosarii si puneti-i in borcane cu feliute de usturoi printre ei.

Separat, intr-un vas, dati in clocot, otetul, zaharul, frunzele de
telina, boabele de piper si de mustar. Scoateti frunzele de telina si
turnati fierbinte peste gogosari. Apasati-i usor cu o lingura de lemn,
pana iese lichidul la suprafata si acopera in intregime sferturile de
gogosari.

Inchideti imediat borcanele, ermetic si dati la dunst uscat (intre
paturi) pana se racesc complet, apoi depozitati la camara.
avatar
Admin
Admi
Admi

Mesaje : 898
Data de inscriere : 23/05/2010

http://palavre.expressforum.org

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum