palavre
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» PSORIAZIS
Vin Oct 30, 2015 9:20 pm Scris de Admin

» Cele 7 rugi din „Tatal Nostru”
Mar Aug 27, 2013 7:35 pm Scris de Admin

» Chakrele si activarea lor Purificarea si Echilibrarea CHAKRELOR
Mar Aug 27, 2013 7:28 pm Scris de Admin

» VINDECATORI DIN MANASTIRI
Mar Aug 27, 2013 7:24 pm Scris de Admin

» Zece secrete ale longevitatii despre care nu va vorbeste medicul
Mar Aug 27, 2013 7:17 pm Scris de Admin

» METODE DE PURIFICARE A ORGANISMULUI si cateva leacuri de sezon
Mar Aug 27, 2013 7:15 pm Scris de Admin

» Cel mai ieftin remediu natural pentru cancer şi bolile infecţioase
Vin Noi 16, 2012 8:49 pm Scris de Admin

» Obezitate
Vin Oct 26, 2012 3:49 am Scris de Admin

» Orzul - o planta miraculoasa
Joi Sept 27, 2012 9:00 pm Scris de Admin

Forum
Join turbo's empire
STIRI, VEDETE, SANATATE, Top66 Statistici Intercer 2.0 - Mai aproape de cer
Conectare

Mi-am uitat parola

TRAFIC

Cartofi si legume coapte, cu sunca

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cartofi si legume coapte, cu sunca

Mesaj Scris de doroty la data de Sam Iun 12, 2010 12:35 pm

Ingrediente:



  • 2 morcovi
  • 600 g cartofi cu coaja rosie
  • 1 praz mic
  • 1 dovlecel
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura faina
  • 200 g smantana
  • 150 ml supa de legume (din concentrat)
  • 50 g felii de sunca
  • cate 1 lingura de patrunjel proaspat tocat si maghiran
  • piper proaspat macinat
  • nucsoara
  • 1 lingura de unt
  • 100 g cascaval ras
  • 2 galbenusuri



Mod de preparare:

PASUL 1 . Se spala cartofii si se fierb in coaja 25
min. Se lasa apoi in apa rece, se curata si se taie bucati mai
mari. Se curata si se taie
morcovii. Se spala si se curata prazul, apoi se taie rondele. Se spala
si se curata dovlecelul, se taie pe lungime, apoi pe latime. Se fierb
morcovii in apa sarata timp de 4 min. Se adauga prazul si dovleceii si
se fierbe inca 1 min. Apoi se scurg de apa, se pun in jet de apa rece si
se scurg foarte bine.
PASUL 2. Pentru sos, se curata si se taie ceapa
cubulete, apoi se caleste in unt, intr-o tigaie mica. Se incorporeaza
faina si se fierbe rapid
. Se adauga smantana si supa
de legume si se fierbe la foc mic 5 min, amestecand din cand in cand. La
final, se taie sunca in cubulete si se adauga in sos, impreuna cu
maghiranul si patrunjelul. Se asezoneaza cu sare, piper si nucsoara. Se
lasa la racit.
PASUL 3. Se incalzeste cealalta lingura de unt
intr-o tigaie, apoi se soteaza rapid
cartofii. Se pun cartofii si
legumele intr-o tava de copt unsa cu unt. Se amesteca galbenusurile in
sos si se toarna peste legume. Se presara cascavalul ras si se coace in
cuptor, la 200˚C.

doroty

Mesaje : 3
Data de inscriere : 23/05/2010

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum